Bel ons +31 (0)43-601 33 62
Om uw privacy te waarborgen, werken wij alleen op afspraak

Elite Hair International

Home » Elite Hair International

Elite Hair International


Haarwerkstudio ZIJLSTRA is door ELITE Hair geselecteerd als EXCLUSIEF dealer in de provincie Limburg, en daar zijn wij trots op!

Elite Hair International is al ruim 20 jaar specialist in op maat gemaakte high-tech haartoevoegingen. Gestart in Frankrijk, maar in heel Europa en zelfs daarbuiten. Jarenlange ervaring in haarwerken zorgt ervoor dat wij veel tevreden klanten geholpen hebben bij uiteenlopende haarproblemen.

Kwalitatief hoogwaardige haarwerken zijn kostbaar. Toch is Elite erin geslaagd deze kwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken. De haarwerken van Elite zijn ook nog eens zeer smaakvol. Een perfecte balans tussen uitzonderlijke kwaliteit en een esthetisch resultaat en toch betaalbaar!

Of u nu te maken krijgt met tijdelijk of permanent haarverlies, gedeeltelijke kaalheid of totale kaalhoofdigheid, wij zorgen ervoor dat u weer het kapsel krijgt zoals het ooit was, zodat het haarwerk op een natuurlijke manier bij u past. Schoonheid is geen luxe. Het helpt u makkelijker door het leven te bewegen.


Waarom Elite Hair?

  • Uitzonderlijke kwaliteit: zowel bij standaard als maatwerk haaroplossingen
  • Brede collectie: haaroplossingen voor vrouwen, mannen en kinderen
  • Dynamisch onderzoekscentrum: een team van wetenschappers en technici volgen de voortdurend veranderende technologie. Hierdoor kan Elite blijven innoveren. Door een innovatie in het vervaardigen van monturen, kan haarwerk nu bijvoorbeeld naar achter gekamd gedragen worden en levert lopen in de wind geen problemen meer op.
  • Grote professionaliteit
  • Vakkundig personeel: Elite Hair specialisten zijn getraind in alle technieken betreft haarverlies/haaruitval en haaraanvullingen. Of u nu kiest voor maatwerk of voor een kant-en-klaar oplossing, haarwerkstudio Zijlstra zal u daarin professioneel begeleiden.
  • Vergoeding zorgverzekering: haarwerkstudio Zijlstra is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.
Copyright

Alle rechten op informatie zoals tekst en foto’s en video's, die u op deze site van Haarmode-zijlstra.nl en pruiken-limburg.nl aantreft berusten bij Haarmode- haarwerkstudio Zijlstra. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Haarmode- haarwerkstudio Zijlstra. Bij inbreuk op onze copyright brengen wij de tarieven vermeerderd met de in de jurisprudentie gangbare boeteclausules in rekening.