Bel ons +31 (0)43-601 33 62
Om uw privacy te waarborgen, werken wij alleen op afspraak

Werkwijze

Home » Werkwijze

Werkwijze


Wilt u meer weten over haarwerken en pruiken? Dan kunt u met ons een afspraak maken, dat kan zowel telefonisch of per mail.

De gemaakte afspraak proberen wij zo spoedig mogelijk te realiseren, dit gesprek is overigens gratis en zonder enige verplichting.

Tijdens het eerste gesprek worden alle mogelijkheden besproken en uitgelegd, inzake de aanschaf van een haarwerk, natuurlijk rekeninghoudend met de wensen van onze klant. Alle aspecten zullen worden besproken, wordt het echt haar of synthetisch haar, maatwerk of confectie, en welke bevestigingsmethode gaan we selecteren.

Elke potentiële haar oplossing zal deskundig worden geanalyseerd, om te kijken welke voor u het beste is. Natuurlijk krijgt u tevens een vrijblijvende prijsopgave.U kunt bij Haarwerkstudio Zijlstra rekenen op professioneel advies, vakkundige begeleiding en betrokkenheid. We nemen graag de tijd om uw wensen te inventariseren en informeren u over een oplossing op maat. Ook op korte termijn. Een persoonlijk gesprek is bij Haarwerkstudio Zijlstra geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting.

U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreide collectie haarwerken en pruiken van 100% Europees haar of synthetisch haar met een permanente of semi-permanente bevestiging. Zowel bij maatwerk als confectie haarwerken garanderen we u steeds een uitmuntende kwaliteit. Elk haarwerk is bij ons een unieke creatie en wordt op uw wensen afgestemd.

Ook na de aankoop van uw haarwerk blijven wij u persoonlijk begeleiden. We adviseren u dan graag over het onderhoud en de verzorging van uw haarwerk.
U kunt eveneens bij ons terecht voor alle mogelijke reparaties.

U kunt bij ons steeds rekenen op optimale discretie. Wij ontvangen u graag in een aparte ruimte waar u open en vrij kunt spreken over uw wensen en we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Familieleden of vrienden zijn uiteraard ook van harte welkom. Zij kunnen u helpen met het maken van een weloverwogen keuze. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan bezoeken wij u graag thuis of elders.

We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en verdiepen ons continu op het gebied van haarwerken. Om u steeds een professionele service te kunnen bieden,
volgen we geregeld cursussen in Nederland, België én Duitsland. Wij hebben bijvoorbeeld deelgenomen aan de cursus ‘Begeleiden van cliënten met kanker', een speciale cursus voor haarwerkers. Deze werd georganiseerd door de ANKO en de stichting 'Goed verzorgd, beter gevoel'.

Kiest u voor een haarwerk vanwege een medische reden? Dan heeft u recht op een vergoeding van de zorgverzekeraar.
De administratieve afhandeling van uw aanvraag nemen wij voor onze rekening. Haarwerkstudio Zijlstra is tevens erkend lid van SEMH, een erkenning voor haarwerkers in de gezondheidszorg.