Bel ons +31 (0)43-601 33 62
Om uw privacy te waarborgen, werken wij alleen op afspraak

Infix Hair Haarwerken

Home » Infix Hair Haarwerken

IN FIX HAIR staat voor natuurlijk Europees haar

In Fix Hair kiest bewust voor haarwerken met natuurlijk Europees haar.
Deze zijn zeer kwaliteitsvol en ogen natuurlijk.

De haarwerken worden volledig op uw maat gemaakt en in de In Fix Hair eigen gespecialiseerde haarwerk ateliers in de Filippijnen handgeknoopt. Even uniek als je eigen haar.
Het resultaat is een natuurlijk ogend haarstuk zonder zichtbare rand, dat heel comfortabel zit.

Het haarwerk van In Fix Hair is net datgene wat jij nodig hebt om je weer helemaal als jezelf te kunnen voelen. This is YOU again.
In Fix Hair een autoriteit als het gaat om kwaliteit in maatwerk en 100% echt Europees haar.
Kijk eens op www.infixhair.com.
Onderstaand een interview van infixhair met haarwerkstudio Zijlstra:
"Als je voor je haarwerk kiest voor kwaliteit op langere termijn, dan kies je voor natuurlijk Europees echt haar." Aan het woord is In Fix Hair-expert Maurice Zijlstra, de gedreven zaakvoerder van Haarwerkstudio Zijlstra in het Nederlandse Valkenburg aan de Geul. Deze haarwerkspecialist kiest al zo'n 10 jaar resoluut voor In Fix Hair-haarwerken voor zijn vrouwelijke klanten die kampen met haarverlies.
"Haar is een keuze. En de beste keuze is haar van In Fix Hair", vertelt Maurice openlijk. "Precies omdat het een natuurproduct is."

Puur haar
De haarwerken van In Fix Hair onderscheiden zijn van andere haarstukken omdat ze gemaakt zijn van 100% natuurlijk Europees echt haar. "En dat is pure kwaliteit", vat haarwerkspecialist Maurice samen. "Puur haar, 100% onbehandeld, met een natuurlijke valling en een pure kleur."
Eerlijk is eerlijk. Aan een haarwerk van 100% natuurlijk Europees echt haar hangt een prijskaartje. De goedkoopste oplossing is het niet. "Welke haaroplossing een vrouw ook kiest, die moeten we respecteren. Maar als je kiest voor kwaliteit op langere termijn, dan is haar van In Fix Hair de beste keuze. Bij veel andere haarwerken verdwijnt de kwaliteit na een poosje. Dat gaat - mee door de speciale inknooptechniek - niet op voor het haar van In Fix Hair. De kwaliteit van dit chemisch onbehandeld haar blijft. Met veel voordelen voor de vrouw die het haarwerk draagt."
There is nothing to show here!
Slider with alias not found.
Met tranen in de ogen
In de zoektocht van vrouwen naar een oplossing voor hun haarverlies of kaalheid, speelt de haarwerkspecialist een belangrijke rol. Want hij of zij begeleidt de vrouw bij de juiste keuze van het haarwerk. Van opmeten en kleur kiezen tot bevestigen en inknippen. In Fix Hair selecteert zorgvuldig natuurlijk Europees echt haar uit dat past bij het haar en de haarstructuur van de vrouw. Voor een haarwerk op maat worden op de eigen productiesite op de Filipijnen de 100% natuurlijke Europese haren op een unieke manier een voor een manueel geknoopt. Als haarwerkspecialist omschrijft Maurice zich als adviseur. "Tegelijk ben ik een ambassadeur van In Fix Hair. Omdat ik geloof in het product. En ik stel vast dat, eens de klant een haarwerk van natuurlijk Europees echt haar gewend is, die ook niets anders meer wil. Deze vrouwen zetten niet graag een stapje terug."

Wat is het mooiste compliment dat je ooit ontving? "Dat zijn er veel", glimlacht Maurice. "Zoals die dame die met haar haarwerk, recht uit onze studio, een ommetje maakte en met tranen in de ogen weer binnenwandelde: "Mijn haar beweegt", zei ze verontwaardigd. "Alsof het mijn eigen haar is."

Over emotie en passie
Maurice: "Haren verkopen is voor mij geen financieel, wel een emotioneel gewin. Diezelfde emotie en passie ervaar ik ook bij Luc en Katrien, de zaakvoerders van In Fix Hair. Eerlijke, fijne en correcte mensen. Dat maakt het heel fijn samenwerken."

There is nothing to show here!
Slider with alias not found.