Van 5 mei – 15 mei 2019 zijn wij op uitnodiging van haarwerk leverancier Infixhair uit België naar de Filipijnen afgereisd.
Dankbaar voor de uitnodiging, en om onderdeel te mogen uitmaken van dit vakmanschap.

In de Filipijnen hebben wij het gehele productie proces van een maat haarwerk gevolgd, vanaf het binnenwerk maken t/m het knopen van de haren in het haarwerk.
Het was een mooie gelegenheid om onze kennis op het gebied van haarwerken te vergroten.

Respect voor deze vakmensen in de Filippijnen, wat een vakmanschap, passie en precisie werk.
Nog meer waardering gekregen voor de mensen die de haarwerken maken, en voor ons was de studiereis erg leerzaam met onuitwisbare herinneringen.

Maat haarwerken maken is een kunst!
Hieronder enkele foto’s om u een impressie te geven van onze studiereis:

 

Copyright
Alle rechten op informatie zoals tekst en foto’s en video’s, die u op deze site van Haarmode-zijlstra.nl en pruiken-limburg.nl aantreft berusten bij Haarmode- haarwerkstudio Zijlstra. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Haarmode- haarwerkstudio Zijlstra. Bij inbreuk op onze copyright brengen wij de tarieven vermeerderd met de in de jurisprudentie gangbare boeteclausules in rekening.