Bel ons +31 (0)43-601 33 62
Om uw privacy te waarborgen, werken wij alleen op afspraak

Wie zijn wij

Home » Wie zijn wij

Welkom bij Haarwerkstudio Zijlstra

Een weelderige haardos staat in onze maatschappij symbool voor vitaliteit, succes en een goede gezondheid. Helaas kan niet iedereen hierop rekenen.
Heel wat mannen en vrouwen krijgen te maken met volledige of plaatselijke haaruitval. Verschillende oorzaken kunnen aan de basis van dit haarprobleem liggen; alopecia, chemotherapie, stress, brandwonden, erfelijkheid, hormonen- of medicijnenbehandeling,…

Haaruitval kan het zelfvertrouwen ernstig schaden en zelfs psychische problemen veroorzaken. Laat het niet zo ver komen en schakel de professionele hulp in van Haarwerkstudio Zijlstra. Wij bieden u graag een oplossing op maat en zorgen er samen voor dat u weer trots bent op uw uiterlijk. U zal bruisen van het zelfvertrouwen.

Wij nemen graag de tijd om op discrete wijze uw wensen te inventariseren en tot uitvoering te brengen, indien nodig op korte termijn.
We hebben meer dan 20 jaar ervaring, onze leveranciers zijn gevestigd in Nederland, België, Duitsland, China en de Filippijnen. Door ons groot netwerk zijn we in staat om alle merken haarwerken te kunnen leveren, zowel confectie als maatwerk van echt (Europees) haar, en synthetisch haar.

Begrippen die bij ons horen zijn;
  • Betrokken
  • Deskundig
  • Feel good gevoel creërend
  • Persoonlijke aanpak
  • Mooi haar op maat
  • Identiteit versterkend

Wij bieden de beste kwaliteit haar ter wereld (Europees haar), wij zijn SEMH gecertificeerd en lid van de ANKO. Met alle zorgverzekeraars hebben wij contracten afgesloten. Haarwerkstudio Zijlstra biedt oplossingen bij: alopecia androgentica, alopecia diffusa, alopecia areata, alopecia totalis, chemotherapie, bestraling.
PUUR haar, PUUR kwaliteit.

Wat kan Haarwerkstudio Zijlstra voor u betekenen?

U kunt bij ons rekenen op professioneel advies, een uitmuntende kwaliteit en optimale discretie. Elk haarwerk is bij Haarwerkstudio Zijlstra haarfijn maatwerk, niet te onderscheiden van uw echt haar. Deze unieke creatie is volledig afgestemd op uw situatie en persoonlijke wensen. U kunt kiezen uit een ruime collectie haarwerken en pruiken. Voor mannen én vrouwen, jong én oud, klassiek én modern.

Onze haarwerken zijn gemaakt van synthetisch haar, hairblend of cyberhair. Ook beschikken we over alle soorten echt haar, zoals 100% Europees haar.
Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden met de nodige discretie in een aparte ruimte, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting.
U bent bij ons van harte welkom voor een persoonlijk gesprek.

U bent absoluut niet de enige die te kampen heeft met haaruitval. We hebben de afgelopen jaren vele mannen en vrouwen met haaruitval geholpen.
Zij kunnen weer gelukkig door het leven gaan. Benieuwd naar hun verhaal? Werp een blik op onze referenties.