Bel ons +31 (0)43-601 33 62
Om uw privacy te waarborgen, werken wij alleen op afspraak

Recensies

Home » » Recensies

Recensies


Het begin van een nieuw leven
"Door alopecia areata was het voor mij bijna niet meer mogelijk om er goed verzorgd uit te zien. Dat veroorzaakte veel onzekerheid, vooral in mijn werk. Na ruim 30 jaar niet meer naar een kapper te hebben gedurfd, mocht ik via Maurice ervaren dat je niet alleen prima geholpen kunt worden met een haarwerk, maar dat er eigenlijk ook niets is om zo overstuur over te zijn: de persoonlijke begeleiding was fantastisch! Dit is gewoon het begin van een nieuw leven." (Diana)
Ik had het veel eerder moeten doen
"Ik wil je nogmaals bedanken voor de professionele zorg en je geruststellende woorden. Je hebt mij het vertrouwen teruggegeven die ik allang had opgegeven. Wat de meeste mensen hier over jullie zeggen dat je een super-service hebt, is helemaal waar. Ik kan er over mee praten. Ik had het veel eerder moeten doen! Je hoeft niet bang te zijn om bij jou een al zo moeilijk verhaal neer te leggen. Het is Op en Top! Ik heb vandaag al heel veel leuke reacties mogen ontvangen. Doet me gewoon goed." (Marleen)
Ik kan het iedereen van harte aanbevelen
"Maurice heel erg bedankt voor mijn mooie haarwerk. Was vandaag op controle bij mijn oncoloog. Ze heeft me driemaal gezegd hoe mooi mijn haarwerk was. Ze dacht echt dat ik mijn eigen haren nog had. Je hebt heel goed geluisterd naar wat ik wilde. Heb dan ook uit vele haarstukken kunnen kiezen. Superservice, je bent iemand die je volledige zekerheid geeft dat alles goed komt. Wat ook blijkt uit de vele positieve reacties. Unne dikke merci Maurice! De hele zaak straalt rust, vertrouwen en kwaliteit uit. Haarwerkstudio Zijlstra kan ik dan ook met overtuiging aanbevelen." (Lizette)
Ontzettend blij mee
"Eindelijk iemand gevonden met verstand van haar werken.. .ik heb 2 weken geleden mijn haarstuk mogen afhalen nadat het in model geknipt is geworden door Maurice Ik voelde mij al meteen zelfverzekerd vanaf het moment dat ik het de eerste keer opdeed.Het hele proces vanaf het eerste gesprek t/m het uiteindelijke produkt en het passen en dragen ervan is in een woord super! Ben er zo ontzettend blij mee .. een aanrader voor iedereen die een haarwerk nodig heeft voor welke reden dan ook en zit hier echt op het juiste adres. Nogmaals bedankt Maurice voor je goede service." (Nicole Crutzen)
Vol lof over service, kwaliteit en resultaat
"Ik kan niet anders dan vol lof spreken over de service, de kwaliteit en het resultaat! Dankzij de hulp van Maurice ga ik vol zelfvertrouwen en met een grote smile op mijn gezicht door het leven. Voor het eerst in 39 jaar heb ik een bos weelderig haar en geniet ik van iedere blik in de spiegel. Ook mijn omgeving is zeer positief, zeker omdat het niet van eigen haar te onderscheiden is. Dus dit is mijn eerste maar zeker niet mijn laatste haarwerk dat ik bij Zijlstra Haarmode gekocht heb!" (Lian)
Kom zeker weten bij je terug
"Beste Maurice, Via deze weg wil ik je ontzettend bedanken voor je fantastische service en het prachtige haarwerk! Ik heb elk gesprek als zeer prettig ervaren en ben superblij met het eindresultaat. Jij hebt ervoor gezorgd dat het weer voelt alsof ik mn eigen haar terug heb, daar ben ik je zo dankbaar voor, dat ik dat niet in woorden uit kan drukken! Bij een volgende haarwerk kom ik zeker weten bij je terug!" (Anne Logister)