Bel ons +31 (0)43-601 33 62
Om uw privacy te waarborgen, werken wij alleen op afspraak

Cyberhair & Vhair haarwerken

Home » Cyberhair & Vhair haarwerken

Cyberhair & VHair

Bij Cyberhair en Vhair is er altijd sprake van een maatwerk haarwerk.

Cyberhair en VHair (voorheen Vital Hair) zijn onze gepatenteerde haarvezels. Deze unieke producten hebben zowel de voordelen van echt haar als die van synthetisch haar. Het haar is hygroscopisch (vocht opnemend) en daardoor kunt u het haar (tijdelijk) omvormen. De haarvezels zijn kleur- en krulvast.

Cyberhair

Cyberhair is het product met een natuurlijke uitstraling en gemakkelijk in onderhoud. Deze zogenaamde “wash and go” producten zijn perfect voor diegene die minder goed is in het onderhouden van zijn/haar eigen haar of daar absoluut geen tijd voor heeft. De bepaalde krul en kleur blijven in het haarwerk aanwezig. Uiteraard is regelmatig bezoek aan de haarwerksalon een vereiste voor een lange levensduur.

VHair

VHair is een product met dezelfde bovenstaande eigenschappen maar heeft als grootste onderscheid dat de krul beïnvloedbaar is. Voor degene die van afwisseling houdt en niet het hele jaar dezelfde “look" wil houden is VHair de ultieme oplossing. Het haar kan aangepast worden op de huidige wensen van uw klant. Zo kunnen de “krullen” tijdelijk glad geföhnt worden of juist extra gekruld worden. Het kapsel blijft zelfs na een (voorzichtige) wasbeurt behouden totdat het in de originele staat terug wordt gebracht met stoom. Bedenk wel dat deze vezel ook onderhoud vergt om het haar soepel te houden. Door het gebruik van de juiste onderhoudsproducten, regelmatig bezoek aan de “kapper” en de kennis van de beperkingen van synthetisch vezels, is een lang plezier van het haarwerk gegarandeerd.

Cyberhair en VHair blijven synthetische vezels en kunnen NIET goed tegen wrijving, en zijn ook niet aan te raden bij een lengte op de schouders of langer! Deze haarwerken zijn ook niet bestemd voor een permanente bevestiging en om mee te slapen.